Kopūstų apkepas



Man labai skanus apkepukas iš kopūstų.


Įdarui: 
kopūstas 500 gr.
 
morkos

svogūnas
petražolės 
druska/pipirai


Tešlai: 
3 kiaušiniai
 
5 valg.šaukšt.greitinės
 
3 valg.šaukšt.majonezo
 
6 valg.šaukšt.miltų
 
druskos 

2 arbt.šaukšt.kepimo miltelių
 
sezamo sėklos
  (aš nedėjau)


Kopūstą supjaustome,morką sutarkuojame,svogūną galvą ir petražolės susmulkiname.Paskaniname druska,pipirais ir rankomis lengvai paspaudžiame. Kiaušinius suplakame,sudedame likusius ingridientus ir išmaišome. Kepimo indą sutepame sviestu,sudedame kopūstus ir pilame tešlą. Pabarstome sezamu,dedame į įkaitintą iki 180 l.temp. orkaitę ir kepame 30/40 min.


P.S. Kas negali be mėsos, tai laisvai gali pamėtyt faršo suprieskoniuoto gabaliukus.
receptas iš čia :http://tangosuhelena.blogspot.com/2010/10/pyragas-su-kopustais.html

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Aguonų pyragas-tortas

Vyniotinio tortas

Liežuvio mišrainė