Baklažanų suktinukai

Noriu pasidalinti receptėliu, kurį gavau iš vyro sesės :) Ačiū, Laura ;)

Imam baklažaną ir supjaustome jį plonais griežinėliais ir įtrinam druskyte va taip:

užsiamaišom pakelį liesos varškės su prieskoninėm žolelėm sūdytom ir pipiriukais bei česnaku. Čia svarbiausia yra druska, pipirai ir česnakai, o visa kita pagal skonį.
baklažanus, nuplaunam, nusausinam ir kepam mažam kiekyje sviestuko ant vidutinės kaitros kaitlentės.
paskrudinam ir traukiam lauk pravesti, tada aptepam varškytės mase.

susukam, susmeigiam, atvėsinam šaldytuve, nors galima valgyti ir karštus tik tada jie bus labiau riebūs.


Ir skanaus!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Aguonų pyragas-tortas

Vyniotinio tortas

Liežuvio mišrainė