Baklažanų suktinukai
Noriu pasidalinti receptėliu, kurį gavau iš vyro sesės :) Ačiū, Laura ;)
Imam baklažaną ir supjaustome jį plonais griežinėliais ir įtrinam druskyte va taip:
susukam, susmeigiam, atvėsinam šaldytuve, nors galima valgyti ir karštus tik tada jie bus labiau riebūs.
Ir skanaus!
Imam baklažaną ir supjaustome jį plonais griežinėliais ir įtrinam druskyte va taip:
užsiamaišom pakelį liesos varškės su prieskoninėm žolelėm sūdytom ir pipiriukais bei česnaku. Čia svarbiausia yra druska, pipirai ir česnakai, o visa kita pagal skonį.
baklažanus, nuplaunam, nusausinam ir kepam mažam kiekyje sviestuko ant vidutinės kaitros kaitlentės.
paskrudinam ir traukiam lauk pravesti, tada aptepam varškytės mase.
Ir skanaus!
Komentarai
Rašyti komentarą