Koldūnai iš lavašo
Labai paprastas receptas:
reikės lavašo;
maltos mėsos;
poros kiaušinių;
česnako;
prieskonių.
Mėsą pasiruošiam taip kaip mėgstam arba taip kaip dariau aš :) Įspaudžiam česnako, beriam, pipiriukių, druskos, bazilikų, mušam kiaušinius ir išmaišom. Masę klojam nestorai ant lavašo ir susukam jį kaip vyniotinį. Tada supjaustom skridinėliais ir dedam į puodą su sultiniu, dedam šaukštą grietinės, pomidorų padažo ir kepintų morkų su svogūnu. Paverdama kokį 20 min.
Skanaus!
Originalus receptas čia: http://www.neringa-blogas.com/kulinarija/mesos-patiekalai/tinginiu-virtiniai-koldunai.html
Nuoroda į vaizdinę medžiagą: http://www.povarenok.ru/recipes/show/13539/
Komentarai
Rašyti komentarą