Marinuotos alyvuogės


Alyvuoges pasimarinuoti užsimaniau pamačiusi šį receptą:
http://ausrra.blogspot.com/2011/01/pagerintos-alyvuoges.html

bet aš dariau šį kartą paprasčiau:

imam indelį žalių alyvuogių be kauliukų;
pilam porą šaukštų vynuogių acto;
šaukštą alyvuogių aliejaus;
porą skiltelių česnako įspaudžiam;
barstom juodų pipirų, "Itališkų prieskonių" žolelių.

Viską permaišom dedam į indelį uždaromą arba slovikėlį ir kišam į šaldytuvą. Aš laikiau porą valandų. Šiaip karts nuo karto jas reikia pavartyti tam indelyje kai einat pro šalį :) Ir laikyti reikėtų apie 8 val. marinate.

Nu nerealiai skanu... nerealiai...

Skanaus!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Aguonų pyragas-tortas

Vyniotinio tortas

Pertepti vafliai