Lašišos pyragas

Vakar kepiau nuostabaus skonio lašišos pyragą :)

Žalią lašišą susmulkinam ir sausoje keptuvėje apkepinam su prieskoniais (aš naudojau prieskoninių žolelių mišinį žuviai, druską, pipirus) ;


pasikepinam morkytes, svogūniuką ir šparagines pupeles;


pabarstom miltais kepimo formą;


iškočiotą tešlą įklojam į formą; (tešla gali būti pirktinė sluoksniuota bemiele arba pasidarykit patys: 2 puodeliai miltų, 100 gr. svieto, 1 kiaušinis, druska, 1 šaukštas grietinės...jei tešla per kieta įpilkit pieno, jei per skysta -miltų);



tešlą dedam į 200 laipsnių karštumo orkaitę 6 min. tada išimam ir beiam lašiša;



svogūniukus keptus ir morkytes su šparaginėm pupelėm;





užberiam žalumynų;







dedam pomidorus ir viską užpilame kiaušinių ir grietinės mišiniu ( 3 kiaušiniai, 4 šaukštai grietinės, druska, pipirai);






galima likusią tešlą išdėlioti kaip tik norisi; ir kepam apie 20 min. 200 laipsnių karštume, pabaigoje galima dar uždėti sūrio;






ir štai kas gavosi;











Skanaus!













Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Aguonų pyragas-tortas

Vyniotinio tortas

Liežuvio mišrainė