Citrininiai vafliai



250 g sviesto
¾ puodelio (~165 g) cukraus
1 kiaušinis
1 puodelis (~240 g) grietinės
1 pakelis citrinų skonio želė
6 vaflių lakštai (28 x 32 cm)
Į nedidelį puodą sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą, suberti cukrų ir maišant kaitinti ant vidutinės ugnies, kol sviestas ir cukrus ištirps. Sudėti grietinę, suberti želė, įmušti kiaušinį, gerai išmaišyti ir dar kaitinti maišant apie 5 minutes. Masę ataušinti, kol ji beveik ims stingti. Vaflių lakštus pertepti mase, sudėti vieną ant kito, paslėgti ir kelias valandas pašaldyti šaldytuve, kol sustings. Skanaus!
P. S. puodelis – 250 ml. Galima naudoti ir kito skonio želė – aš išbandžiau apelsinų ir miško uogų. Lengvai paruošiama ir labai skanu!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Aguonų pyragas-tortas

Vyniotinio tortas

Pertepti vafliai