Tortilijų traškučiai


Tortilijų traškučiai


Reikės:




Pakuotės tortilijų lakštų

4-5 šaukštai alyvuogių aliejaus

kelios skiltelės česnako

ir mėgiamų prieskonių aš naudojau paprikos miltelius, kmynus, medžiotojų prieskonius skirtus mėsai:)

džiugo sūrio



Česnaką sutarkuoti sumaišyti su prieskoniais, užpilti aliejumi ir išsukti tyrelę. Šepetėliu ištepti lakštą, jį supjaustyti į 8 dalis, apibarstyti sūriu ir dėti į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepti įkaitintoje 180C orkaitėje apie 10 min., kol pradės krašteliai darytis auksinės spalvos.

P.S. man 10 min. neprireikė, stebėjau kada jau ruduoja kampučiai ir traukiau lauk.



Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Aguonų pyragas-tortas

Vyniotinio tortas

Liežuvio mišrainė