Džiovinti pomidorai aliejuje

Labai paprastas ir labai skanus receptukas:

pora skardų išklojam kepimo popieriumi ir pripjaustom pomidorų, kuriuos apibarstom druska, pipirais ir bazilikais ar kitom žolelėm;

kišam skardas orkaitėn ir džiovinam 70 laipsnių temperatūroje kol sudžiūna apie 14 val. Galima su pertraukom, jei tiek laiko nebūnat namie.

pomidoriukus dedam į stiklainiuką kartu su česnako skiltelem pjaustytom ir užpilam pašildytu, bet neužvirintu alyvuogių aliejumi, užsukam, atvėsinam ir dedam į šaldytuvą. Valgom su batonu, dedam ant picų, karštų sumuštinių su sūriu, naudojam mišrainėms.
Skanaus!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Aguonų pyragas-tortas

Vyniotinio tortas

Pertepti vafliai