Džiovinti pomidorai aliejuje
Labai paprastas ir labai skanus receptukas:
pora skardų išklojam kepimo popieriumi ir pripjaustom pomidorų, kuriuos apibarstom druska, pipirais ir bazilikais ar kitom žolelėm;
kišam skardas orkaitėn ir džiovinam 70 laipsnių temperatūroje kol sudžiūna apie 14 val. Galima su pertraukom, jei tiek laiko nebūnat namie.
pomidoriukus dedam į stiklainiuką kartu su česnako skiltelem pjaustytom ir užpilam pašildytu, bet neužvirintu alyvuogių aliejumi, užsukam, atvėsinam ir dedam į šaldytuvą. Valgom su batonu, dedam ant picų, karštų sumuštinių su sūriu, naudojam mišrainėms.
Skanaus!
pora skardų išklojam kepimo popieriumi ir pripjaustom pomidorų, kuriuos apibarstom druska, pipirais ir bazilikais ar kitom žolelėm;
kišam skardas orkaitėn ir džiovinam 70 laipsnių temperatūroje kol sudžiūna apie 14 val. Galima su pertraukom, jei tiek laiko nebūnat namie.
pomidoriukus dedam į stiklainiuką kartu su česnako skiltelem pjaustytom ir užpilam pašildytu, bet neužvirintu alyvuogių aliejumi, užsukam, atvėsinam ir dedam į šaldytuvą. Valgom su batonu, dedam ant picų, karštų sumuštinių su sūriu, naudojam mišrainėms.
Skanaus!
Komentarai
Rašyti komentarą