Karštos tortilijos


Puikus karštas užkandis :)

Reikės:

Maltos jautienos 500 gr.;
Konservuotų raudonųjų pupelių;
Pomidoro;
Česnako 3 skiltelės;
Paprikos pusė;
Fermentinio sūrio;
Tortilijos 8 vnt.

Jautieną paskrudinam keptuvėje kol gerokai apkepa, tuomet beriam pjaustytas paprikas ir pjaustytą pomidorą be odelės. Patroškinam. Beriam druskos, pipirų, čili pipirų ir picos prieskonių arba raudonėlio. Įspaudžiame česnako skilteles. Įtarkuojame sūrio, suberiam pupeles, viską išmaišome ir nukeliam nuo ugnies.

Tuomet susukam i tortilijas įdarą ir kepam orkaitėje kol gražiai paskrus. Ant tortilijų galite likus kelioms minutėms iki kepimo pabaigos užberti tarkuoto fermentinio sūrio. Valgome su mėgiamu padažiuku. Mes valgėm su Mėsos padažu.

Skanaus!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Aguonų pyragas-tortas

Vyniotinio tortas

Pertepti vafliai