Obuolių-uogų-medaus pyragas


Į dubenį pilame 2 stiklines miltų, stiklinę cukraus ir nepilną pakelį sviesto supjaustyto gabaliukais; Tada peiliu dubenyje braukom viską tol kol gausis trupinukai;
Pusę trupinukų išklojam kepimo indo dugną;
tada dedam pjaustytus obuolius ir uogas (raudonieji, juodieji serbentai) viską apipilam kokias į šaukštais medaus ir apibarstom cinamonu bei vaniliniu cukrumi;
ant viršaus pilam likusius trupinukus ir kišame į 180 laipsni karštumo orkaitę kepti kokia valandėlei, likus 20 min iki pabaigos kepimo ant kepinio viršaus uždėjau grietinės sluoksnelį;
Skanaus!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Aguonų pyragas-tortas

Vyniotinio tortas

Liežuvio mišrainė