Vasaros gaiva
Labai skanus ir gaivus desertas karštai vasaros dienai ;)
Imame litrą jogurto arba kefyro (jei imsime kefyrą reiks dėti cukraus, vaniles ir citrinos žievelių šiek tiek);
stiklinėje verdančio vandens 10 min pabrinkiname 2 pakelius želatinos DR. Oetker (2 litrams);
Į kambario temperatūros jogurtą pilame plona srovele želatiną ir stipriai maišome, sudedam uogas ir sausainius ir kišam i šaldytuvą.
Skanaus!
Imame litrą jogurto arba kefyro (jei imsime kefyrą reiks dėti cukraus, vaniles ir citrinos žievelių šiek tiek);
stiklinėje verdančio vandens 10 min pabrinkiname 2 pakelius želatinos DR. Oetker (2 litrams);
Į kambario temperatūros jogurtą pilame plona srovele želatiną ir stipriai maišome, sudedam uogas ir sausainius ir kišam i šaldytuvą.
Skanaus!
Komentarai
Rašyti komentarą