Mėsos keksai

Siūlau išsikepti mėsinių keksiukų :)

Mėsytę (kiaulieną, vištieną ar bet kokią kitą) pamušam, papriskoniuojam ir išklojame aliejumi pateptas keksiukų duobutes;

į mėsytę dedame mėgstamą įdarą (šiuo atveju aš dėjau pievagrybius pakepintus su svogūnais ir agurkėliais);
į likusias duobutes sudedame bulves;


baigiant kepti ant keksiukų uždedame po griežinėlį sūrio;


Skanaus!



Komentarai

  1. deimute sakyk kokios cia keksiuku formytes pas tave , ar cia molines ar tos tokios gumines ir is kur jas gavai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. cia tokia teflonine blekute su duobutem keksams kepti ji vientisa, kieta, bet tinka bet kokia, gali buti ir silikonine, ji patogesne butu ;)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Aguonų pyragas-tortas

Vyniotinio tortas

Liežuvio mišrainė