Grybukai "Rudenėlio pasakėlė"
Kažkaip netyčia prisiminiau šaldiklyje tūnančius Varėnos miškų grybukus :) Nežadėjau šio patiekalo rodyti Jums, bet Agnytes paprašyta rodau ;)
Taigi, imame svogūniuko galvą ir rūkytos dešros šmotelį. Viską susipjaustome kubeliais;
atsilaidiname iš šaldiklio grybukus (tinka ir vakuoti);
įkaitiname aliejų ir sudedam svogūniukus su dešryte pasitroškint;
įberiame druskos, pipiriukų pagal skonį ir įdedam jei turime krapukų;
Taigi, imame svogūniuko galvą ir rūkytos dešros šmotelį. Viską susipjaustome kubeliais;
atsilaidiname iš šaldiklio grybukus (tinka ir vakuoti);
įkaitiname aliejų ir sudedam svogūniukus su dešryte pasitroškint;
įberiame druskos, pipiriukų pagal skonį ir įdedam jei turime krapukų;
Komentarai
Rašyti komentarą