Grybukai "Rudenėlio pasakėlė"

Kažkaip netyčia prisiminiau šaldiklyje tūnančius Varėnos miškų grybukus :) Nežadėjau šio patiekalo rodyti Jums, bet Agnytes paprašyta rodau ;)

Taigi, imame svogūniuko galvą ir rūkytos dešros šmotelį. Viską susipjaustome kubeliais;


atsilaidiname iš šaldiklio grybukus (tinka ir vakuoti);



įkaitiname aliejų ir sudedam svogūniukus su dešryte pasitroškint;




įberiame druskos, pipiriukų pagal skonį ir įdedam jei turime krapukų;




baigiant išsitroškinti grybukams, užberiame porą šaukštų miltų ir dedam porą šaukštų grietinės. Pamaišom;



ir valgome su bulvių koše ar virtom bulvėmis;


Skanaus!





Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Aguonų pyragas-tortas

Vyniotinio tortas

Liežuvio mišrainė