Labai greitas, gaivus, skanus tortukas! Svarbiausia, kad su mielu noru valgė vaikai :) Receptą seniai buvau nužiūrėjus čia: http://linoreta.blogas.lt/vyniotinio-tortas-atfatf-1234.html Tik aš dėjau kivių ir vyšnių želė, bei į jogurtinę masę dar pakelį varškės įmaišiau bei truputį cukraus ir vanilino.O vyniotinio man suėjo 500 gr. " Tortui reikės : Kuršėnų vyniotinio ( arba kokio nors kito ) apie 300g. ( gabaliukas kainuos apie 5 litus) Jogurto 900g. ( pirkau ”Jo”, kainavo 3, 70 lt. ) Apelsinų žele du pakelius ( 2 x 0,80 = 1, 60 lt.) Želatinos 40 g. ( 2x 0,60 = 1, 20 ) Eiga : Apelsinų žele reikia pasiruošti iš anksto ir vandens pilti dvigubai mažiau nei nurodyta recepte. Jokias būdais nešaldykite žele šaldiklyje, žele sustingsta su mažyčiais įtrūkimais ir maišant žele gabaliukus su kremu, žele virsta bjauriom , smulkiom kruopelėm. Jogurtą palaikykite kambario temperatūroj apie va
Komentarai
Rašyti komentarą