Čili sriuba
Pati geriausia sriuba pachmieliukui :)
700 gr. maltos jautienos
svogūnas
skardinė konservuotų raudonųjų pupelių
konservuotų pomidorų savo sultyse be odelių (didelė skardinė)
Džiugo sūrio
Čili pipiras
česnakai
džiovinti raudonėliai
Puode įkaitinam alyvuogių aliejų ir apkepinam pjaustytą svogūną. Apkepame maltą jautieną. Dedame pjaustytą česnaką (6 didelės skiltelės). Čili pipiras dedamas be sėklų. Dedam raudonėlio. Pilam pomidorus. Bulvių grūstuve sutrinam masę. Pilam pupeles. Patroškinam keletą min. Pipirų druskos pagal skonį. Pilam į lėkštę, barstom sūriu ir skanaujam.
Receptas pagal: http://www.delfi.lt/virtuvesmitugriovejai2012/?category=&video=WUa3Nk9Y
Komentarai
Rašyti komentarą