Vyrelio obuolių pyragas

160 g. miltų
3 kiaušiniai
1 indelis saldaus kondensuoto pieno
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių
1 valg. šaukštas citrinos sulčių
cukraus pudros.

Obuolius nulupam, supjaustom plonomis skiltelėmis ir apšlakstome citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. Kiaušiniai išplakami su kondencuotu pienu. Persijoti miltai sumaišomi su kepimo milteliais ir suberiami i kondensuotą pieną. Viskas gerai išplakama. Į tešlą sudedamos obuolių skiltelės ir atsargiai išmaišoma. Tešla supilama į sviestu išteptą kepio formą. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje 35-45 min. Pravėses obuolių pyragas apibarstomas cukraus pudra.
Skanaus!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Aguonų pyragas-tortas

Vyniotinio tortas

Liežuvio mišrainė