Morkų pyragas




300 gr. smulkiai tarkuotų morkų;
200 gr.cukraus;
 apie 350 gr. miltų;
3 kiaušiniai;
3 šaukštai sviesto ištirpinto mikrobangėje;
4 šaukštai aliejaus;
šaukštelis kepimo miltelių;
vanilės esencijos;

Trynius išsukam su cukrumi, įmaišom tirpintą sviestą, aliejų, sudedam morkas, miltus sumaišom su kepimo milteliais (aš juo nugesinau su rūgštele) ir įmaišom į masę, baltymus išplakam atskirai ir irgi įmaišom į bendra masę. Turi gautis tiršta tešla.

Kepam 170 laipsnių karštumo orkaitėje apie 50 min.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Aguonų pyragas-tortas

Vyniotinio tortas

Liežuvio mišrainė