Suši

Šiandien pas mus suši diena :) Tad bėgu daryt. Vėliau parodysiu Jums ;)
na štai:
susipjaustom žalias morkytes, citriną, sudytą lašišą ir marinuotą agurkėlį;

tada tiesiam ant bambukinio kilimėlio(jį galima apsukti maistine plėvele, kad į tarpukus neprilįstų ryžių) Nori lapą. Šiurkščioji pusė turi būti viršuje;



dedame tris šaukštus išvirtų šiltų kibių ryžių. Aš naudoju "Galintos";




viską išlyginame paliekant apie vieną - du cm nuo viršaus be ryžių. Išlyginimui naudoju medini šaukštą, o jį vis pamirkau į dubenėlį su vandeniu (ryžių acto nenaudoju) bet galima būtų vilgyti su juo;








tada dėliojam visus skanumynus;




likusį sausą kraštelį suvilgom vandeniu;



ir sukam;









štai ir viskas. Negailėkiye jėgų susukant, aš šį kartą patingėjau spaust;

ritinėlį atšaldom kokį pusvalandį šaldytuve ar balkone ir pjaustom į aštuonias dalis. Pirmiausiai pjaunam per puse jį, tada tą pusę per pusę ir t.t.;




ir skanaus! Valgome su pagaliukais :) jei mokam:) ir pamirkom i Sojos padažą. Galima dėtis į jį dar Wasbi krienų;










Ačiū Gitulei už išmokinimą!





Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Aguonų pyragas-tortas

Vyniotinio tortas

Liežuvio mišrainė